Tražite nove ideje za TEAM Building vaše firme?

Ima li bolje ideje za Team Building od kombinacije aktivnosti, prirode, istraživanja i gastronomije – mix Like i Plitvičkih jezera! Otkrite s nama sve tajne koje skrivaju Plitvice i pri tome se dobro zabavite. Doživite priče koje će se prepričavati na pauzama. Upoznajte drugačija Plitvička jezera i Liku!

 

Team Building PROGRAMI za Firme

Proljeće / Ljeto 2023.

Team Building Programi mogu se kombinirati i kreirati prema vašim zahtjevima, a avantura može trajati od 1 do 4 dana. Programi su namijenjeni za timove svih vrsta: firme, prijatelji, obitelj, studenti… Složi svoju ekipu za Tema Building u rasponu od 10 do 115 osoba. Spremni?

 

Napuštena YUGA- najpopularniji program 2019./2020./2021./2022.

Ako je vaš tim istraživačkog duha onda nema bolje PROGRAMA od NAPUŠTENA YUGA. Otkrite gdje je Tito spavao samo jednom i zašto se “Objekt 99” nalazi baš na Plitvicama.

Program započinjemo s istraživanjem najčuvanije tajne Yu vojske! Vojni aerodrom Željava, projekt u vrijednosti 7 milijardi €, danas impresionira svojom veličinom i privlači brojne posjetitelje. Razgledavanje započinjemo ulaskom u tunele koji se protežu na preko 3,5 km. Postani pilot i sjedni u avionsku kabinu ili pak odmjerite snage automobila na avionskoj pisti- Plitvice street race. Obećavamo savršen selfie za društvene mreže i grupne fotke iz Željave.

Putevi nas dalje vode u exkluzivnu rezidenciju u kojoj je boravila i spavala vojna & politička vrhuška Yuge. Razgledat ćemo mjesto gdje je Tito spavao samo jednom i u čiju je čast izgrađena ova impresivna rezidencija. Iako sakrivena u šumi Titova vila na Plitvicama ima poseban tunel za bijeg, veliku filmsku dvoranu aii i brojne mitove!

Program nije fizički naporan i ne zahtjeva kondiciju. Program je istraživačke naravi i otkriva elitne objekte koji su građeni u Jugoslaviji.

Više o aerodromu Željava saznaj OVDJE

Adrenalinski Team Building 

Za timove koji su avanturističkog duha ili možda previše sjede u uredu preporučamo Team Building AKTIVAN U LICI ili Adrenalinski park Lika.

Aktivan u Lici

Kajak na rijeci Gackoj, quad safari, posjet svetištu rimskog boga Mitre… Rijeka Gacka ima brojne ljepote koje će te upoznati veslajući na vodi ili vozeći quad. S vama su lokalni vodiči u službi fotografa dok veslate rijekom Gackom ili pak glume vučnu služnu ako zapnete vozilom u blato. Adrenalin ćemo pojačati vožnjom na NAJDUŽEM Zip Line-u u Europi (1.700 m/ 110 km/h)! Mi na Plitvicama volimo reći da je to NAJDUŽI adrenalin u Europi, zato ovaj Tema Building Program nikada ne iznevjeri!

Hrana. Posjetit ćemo izvore (vrila) rijeke Gacke ali i pizzeriju koja je uvrštena u TOP 10% najboljih svjetskih restorana prema TripAdvisor  u posljednje tri godine 2019/20/21. 

Adrenalinski Park Lika

“Plavi lijevo, zeleni desno. Neka fight počne!” Ova rečenica je prvo što će te čuti na Programu Adrenalin Park, započinje partija Paint Ball-a. Ovaj vrhunski opremljen adrenalin Park zabavit će svaku ekipu uz pregršt natjecanja; luk i strijela, bacanje sjekire, vožnja u kolicima/tačkama/kariolama/šukarama (javite ako smo što izostavili) ili đir na divovskoj ljuljački. Saznat ćemo tko je najbolji vozač firme jer ovaj Adrenalin Park ima i Carting! Želite iskušati rafting na brzim vodama? I to možemo uključiti u Program Team Building-a!

Program može i ne mora biti fizički zahtjevan. Sve ovisi o kombinaciji aktivnosti koje želite iskusiti. Jedno je sigurno: adrenalina, uzbuđenja i novih pobjednika ne manjka u ovim programima!

 

NEPOZNATE Plitvice

Tko je prvi postao turistički magnet, Opatija ili Plitvice? 😉

Program NEPOZNATE PLITVICE vodi nas putem vode, slapova i jezera. Istražit ćemo Nacionalni parka Plitvička jezera i saznati brojne nepoznate detalje o Plitvicama, npr. najširi slap je potopljen i vidi se iz zraka, plitvičke šume skrivaju stabla koja su visoka preko 100 m, Plitvice su trebale postati velika hidrocentrala….lude informacije koje ne znamo o našem najslavnijem Nacionalnom Parku!

Djelovanje vode Plitvičkih jezera ne vidi se samo na površini. Istražiti ćemo plitvičko podzemlje i razgledati neponovljive Baračeve spilje! Naziv Baračeve spilje potječe iz mađarskog jezika koji na hrvatskom znači Prijateljske spilje. Zato dođite, prijateljski te zovemo jer nakon ovog Team Building-a Plitvice će te voljeti još više!

Program predviđa laganu cjelodnevnu šetnju. S obzirom da Team Building vodi lokalac poslužiti ćemo se trikovima kako ne bi potrošili previše energije. Program može kombinirati cijeli ili “pola” N. Parka, posjet spilji, srednjovjekovnoj utvrdi, spomeniku Rakovičkoj buni i Eugenu Kvaterniku, Dolini jelena…

Organizacija Team Building-a

Za Vas kreiramo nezaboravno druženje u kojem će svi sudionici uživati. Organizacija Team Building-a odnosi se na svaku minutu Vašeg boravka. Kreiramo plan i program u dogovoru s Vama. Također predlažemo kako da najbolje iskoristite svoje vrijeme i zabavite svoj tim. Prema Vašim zahtjevima i zadanom budžetu komuniciramo s Vama svaki detalj i savjetujemo najbolje opcije. Nama je bitno da se i Vi kao zadužena osoba ili odjel u firmi zabavite i opustite, a organizaciju prepustite nama.
Team Building organizacija uključuje:

  • smještaj za sve sudionike u objektima sa 4****
  • exkluzivni zakup smještaja i zatvaranje objekta za druge goste 
  • obroci (doručak, ručak, večera) i piće (alkoholna i bezalkoholna) 
  • izleti, aktivnosti, vođenja i ulaznice
  • zakup i pripremu prostora i opreme za sastanke, prezentacije, promocije – manje sale ili konferencijske dvorane do 120 osoba
  • coffe break
  • organizaciju party-a: najam DJ-a, bendova, tamburaša, light show-a
  • pokloni i darovi za sudionike (jedinstveni lokalni proizvodi s oznakom Lika Quality)
  • lokalni transferi s kombi vozilima ili autobusima
  • POSEBNI ZAHTJEVI- single (jednokrevetne) sobe, rođendanske tore, vege ili gluten free obroci, profesionalno fotografiranje, dobrotvorne akcije….

 

 

 

PLAN i PROGRAM TEAM BUILDINGA

DAN I. Dolazak u smještaj, večera, zabava, noćenje

DAN II. Doručak, početak PROGRAMA/ aktivnosti, povratak u smještaj, slobodno vrijeme za odmor, večera i tulum do jutra

DAN III. Doručak, kava i lagani povratak u stvarnost

Gore napisani Plan i Program je naš prijedlog idealnog Team Buildinga za vašu firmu. Za svaki upit radimo Posebni plan i program u dogovoru s Vama i vašim željama. Svaki od 4 ponuđena programa može se kombinirati i skrojiti po vašem ukusu, može trajati 2,3 ili više dana. Obratite nam se za izradu PONUDE!

 

Zašto odabrati Team Building u Hrvatskoj?

Za Vas organiziramo cjelokupni Team Building i u dogovoru sa Vama radimo raspored aktivnosti i plan odvijanja Team Building-a. Zato se prepustite uživanju u Team Building-u jer za Vas organiziramo smještaj, obroke, aktivnosti, ulaznice, vođenje Team building-a i još sto drugih sitnica. Naš cilj u organizaciji Team Building-a je da se svi u timu opuste i uživaju u svakoj minuti druženja. Za Vas ugovaramo sve aktivnosti po najpovoljnijim cijenama!

SMJEŠTAJ 4****

Nudimo smještaj za Team Building grupe od 10 do 115 osoba u objektima kategoriziranih sa 4****. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i/ili trokrevetne te su opremljene sa dva razdvojena kreveta (twin room) tako da kolege ne moraju zajedno spavati u istom krevetu. 

HRANA & PIĆE

Bogati doručak tipa švedskog stola, samoposluživanje.

Ručak uvijek imamo na “terenu” u odličnim ličkim restoranima s ponudom lokalnih namirnica.

Menu večeru pripremao i poslužujemo u dogovoru s Vama. Večere mogu biti “klasične”, buffet ili pak svečane- sve prema vašim zahtjevima i potrebama.

Piće za vrijeme večere (alkoholna i bezalkoholna pića) je uključeno u cijenu, all inclusive. Listu pića kreiramo u dogovoru s Vama i prema Vašim željama.

DODATNO

Centralno događanje svakog Team Buildinga je večernja zabava (tulum/fešta) i Vi birate kako se želite zabaviti: YouTube DJ, profesionalni DJ-a s opremom  i razglasom koji pušta glazbu cijelu noć ili pak uz bend/ tamburaše koje angažiramo za Vaš tim. Tulumi mogu trajati sve do trenutka dok Vi to želite jer biramo lokacije na kojima se možete maksimalno opustiti.

Ukoliko trebate najam konferencijske dvorane, sale za sastanke, coffe break i dr. sve Vam možemo ponuditi na Plitvičkim jezerima u okviru smještaja ili prema Programu Team buildinga koji kreiramo u suradnji s Vama.

POKLONI ZA SUDIONIKE su česti izazov organizatora jer uvijek moraju biti inovativni i jedinstveni. Obzirom da mislimo na svaki detalj za Vas pripremao i osiguravamo lokalne ličke proizvode/poklone koje nose oznaku Lika Quality i koje nikoga ne ostavljaju bez daha!

Ukoliko trebate lokalne transfere, bus ili kombi prijevoz, uputite nam upit.

U organizaciji Team buildinga za firme ispunjavamo i najsitnije želje a na vama je odluka da se zabavite i družite, a sve ostalo prepustite nama.

CIJENA Team Buildinga

Cijena Team Buildinga ovisi o mnogobrojnim faktorima. To su najčešće duljina boravka, broj aktivnosti, obroci, posebni zahtjevi i dr. Cijena se ne definira unaprijed jer za svaki upit kreiramo jedinstvenu Ponudu sukladno Vašim potrebama i željama. Također na cijenu najčešće utječu aktivnosti i sami Program Team Buildinga koji se može korigirati sukladno Vašem budžetu i vremenu koje ste izdvojili za svoj tim.

Čekamo Vas na Team Building-u Plitvička jezera, Lika!

Za detalje, cijenu i dodatna pitanja nazovite/ mejlajte:

 

Mislav 091 157 8 554 (WhatsApp ) ili [email protected]

Što je Team Building?

Team Building je naziv za razne aktivnosti u kojem sudjeluju zaposlenici / team jedne tvrtke izvan radnog okruženja, a služi za jačanje i povezivanje, te izgradnju međuljudskih odnosa. Team Building kao aktivnost koja se ne događa u radnom okruženju ima za cilj stvoriti nove veze između zaposlenika u rješavanju zajedničkog zadatka ili problema, potiče na suradnju, razvija timski duh i stvara novu vrstu povjerenja/odnosa u team-u. Team Building se razvio iz sportskih aktivnosti koje su našle temelj u raznim granama sporta poput: rafting, kajaking, streljaštvo, biciklizam,nogomet, paintballa i dr.

Open chat