Bablje ljeto u Lici nikada nije bilo uzbudljivije. Nakon gužvi i vrućina odmorite se u planinama nadomak Plitvičkih jezera. Boutique house Orešković 4* za Vas je pripremila jedinstveni paket aranžman!

Kraj ljeta na Plitvičkim Jezerima

Cijene paketa za 2 osobe:

3 noćenja / 4 dana – 2.300 kn
4 noćenja / 5 dana – 2.700 kn
5 noćenja / 6 dana – 2.850 kn

Aranžman uključuje:

  • Smještaj s doručkom u dvokrevetnoj sobi u Boutique house Orešković 4*
  • Ulaznice u 8 ličkih atrakcija (NP Plitvice, NP Paklenica, NP Sjeverni Velebit, Baračeve špilje, Pečinski park Grabovača, Memorijalni centar Nikola Tesla, Park prirode Sjeverni Velebit- uvala Zavrtnica, Centar za autohtone ribe i rakove krških voda u Otočcu
  • Neograničeno korištenje relax zone i jacuzzia u smještaju
  • Plan posjećivanja i istraživanja Like za 5 dana. Na recepciji objekta prilikom dolaska dobiti će te upute za svaki dan pojedinačno. Upute sadrže kuda se kretati i što posjetiti, gdje se zaustaviti i dobro pojesti.
  • Wi-fi
  • Parking

Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se na recepciji smještaja 10 kuna po osobi i noći.

Paket aranžman vrijedi od 1.9. – 30.9.2021.

Aranžman se može koristiti bilo kada, tokom tjedna i vikenda.

Puni iznos je potrebno uplatiti najkasnije do 7 dana prije dolaska a rezervaciju je moguće besplatno otkazati isto do 7 dana prije dolaska.

Za dodatna pitanja i rezervacije slobodno nas kontaktirajte na mob/WhatsApp/Viber +385911578554 Mislav ili na [email protected]

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Boutique house Orešković 4*, Plitvička Jezera

Boutique house Orešković smješten je u Nacionalnom parku Plitvička jezera u naselju Rudanovac. Smještaj je namijenjen prvenstveno parovima i individualcima koji posjećuju Park, a svoj odmor mogu potražiti u 7 soba kategoriziranih sa 4*.
Sobe pružaju komfor i udobnost, opremljene su TV-om i satelitskim programima, klima uređajem, mini barom i besplatnim Wi-Fi internetom, kava i čaj u sobi. Nakon cjelodnevnog obilaska Plitvičkih jezera i Like gosti se mogu opustiti u relax zoni ili jacuzziju. Parking je osiguran za sva vozila ispred objekta.
Svojim gostima nudi uslugu raznovrsnog buffet doručka i menu večeru. Namirnice koje poslužujemo gostima su svježe i s lokalnih farmi.
Obitelj Orešković ugošćuje izletnike na Plitvička jezera od 2006. godine i kontinuirano unaprjeđuje svoju uslugu kako bi posjet Plitvičkim jezerima uistinu bio izlet za pamćenje!

Pratite naše web stranice jer uskoro donosimo posebnu Jesensku ponudu i zanimljivi Vikend Gastro Aranžman!

Open chat