Drugi po redu Hrvatski festival hodanja održava se u Lici od 07. do 08. rujna 2019. u dva lička grada, Gospić i Otočac.

Prvi dan, 07.09. 2019., Hrvatski festival hodanja započinje u Gospiću i nudi hodačima staze od 10+, 20+ i 30+ km kroz lička sela i polja. Staza nosi ime Tesla po čovjeku koji se rodio na samo stazi u selu Smiljan nedaleko Gospića.

Drugi dan, 08.09.2019., Hrvatski festival hodanja kreće se iz susjednog Otočca i to s glavnog gradskog trga. Staza Gacka proteže se također u dižini od 10+. 20+ i 30+ km kroz Gacko polje i okolne zaseoke.

Sve sudionike 2. Hrvatskog festivala hodanja očekuju brojni domaći izlagači sa svojim proizvodima, netaknuta priroda Like, brojne znamenitosti i isti cilj: promocija zdravog i aktivnog života.

Ove godine očekuje se više od tisuću sudionika ovog Festivala koji je nominiran za status kandidata u Svjetski savez hodanja (IML). Veći svjetski festivali ovog tipa okupljaju i do 10.000 sudionika i istomišljenika koji su zaljubljeni u hodanje, prirodu i zdravi život.

Za sve sudionike festivala organizator je osigurao službene majice, startne brojeve, voće, vodu i prijevoz između Gospića i Otočca ukoliko se odlučite boraviti na Festivalu 2 dana.

Zato ove godine ne prospustite drugi Hrvatski festival hodanja i u rujnu 2019. godine zaputite se otkriti staze Tesla i Gacka, te upoznajte Liku koju do sada niste vidjeli. Čekamo Vas!

Ukoliko ste se odlučili posjetiti ovaj jedinstveni događaju u Lici, svoju on-line prijavu na Festival izvršite: OVDJE

Više informacija na službenim stranicama organizatora: HRVATSKI FESTIVAL HODANJA

Open chat